\

Tennisseizoen 2021-2022: we zijn weer open!

Het kabinet heeft versoepelingen voor de binnensport (waaronder tennis) bevestigd. Dat betekent dat nu ook onze indoor tennishal weer open is. Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel (tot nader orde) van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt.

Wat betekent dit voor u en uw te reserveren tennisbaan komend winterseizoen 2021-2022:

·       Per 1 juli is zowel binnen als buiten tennis weer toegestaan voor alle leeftijdsgroepen, mits de geldende maatregelen worden opgevolgd, met als belangrijkste maatregelen de 1,5 meter-regel. Uiteraard hopen wij dat dit beleid in stand blijft, onvoorziene wijzigingen hierop, vanuit de overheid dienen we uiteraard per direct op te volgen.

·      HORECA GESLOTEN: Wij hebben besloten onze horecagelegenheid in de avonden (vanaf 17 uur) niet meer open te stellen. Concreet betekent dit het volgende: dat u (ca.) 5 minuten voor aanvang van uw tennis-uur welkom bent om uw schoenen te wisselen en dat u gelijk na afloop onze sportfaciliteit dient te verlaten (douchefaciliteiten zijn niet in gebruik, toiletfaciliteiten wel). Wij hanteren voor de avonduren (vanaf 17 uur) de ingang beneden gelegen, aansluiten aan onze tennishal, uiteraard staat dit duidelijk aangegeven bij aankomst. Heeft u een contractbaan overdag tot 17 uur dan mag u gebruik maken van de ingang op de begane grond.

Daarnaast dienen de hygiëne- en de speelregels van het RIVM gevolgd te worden:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten en uiteraard tot nader orde)

  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. 

Boek direct
Tennishal de Vossenberg Nunspeet