\

Zakelijk tennis

Een gezond bedrijf begint met een gezonde medewerker!

Ga ook tennissen!
Tennis is de tweede sport van ons land. Ruim 660.000 Nederlanders staan regelmatig op de tennisbaan. En dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid (minder ziekteverzuim) en geschikt voor alle leeftijden.
Ook voor het zakelijk segment heeft Tennishal De Vossenberg veel te bieden.

Laat uw medewerkers voordelig tennissen met onze bedrijfskortingspas. Een gezond bedrijf begint immers met gezonde medewerkers! Vraag ons naar de mogelijkheden! 

U kunt ook als bedrijf voor uw medewerkers een 10-rittenkaart aanschaffen. Ook is het mogelijk een vast bedrijfsuur per week voor uw personeelsleden vast te leggen waarop elke week uw medewerkers welkom zijn op hun vaste uur.

Of wat dacht u van een sportief personeelsuitje voor uw medewerkers. Van een sportief tennisarrangement voor 15 personen tot een complete clinic dag voor bv 50 personen, wij bieden vele mogelijkheden.
Kortom; wij bieden met onze tennislocatie op de Veluwe volop mogelijkheden voor u als bedrijf. Wil u meer informatie? Mail dan direct naar info@tennishaldevossenberg.nl of bel 0341-252458

Boek direct
Tennishal de Vossenberg Nunspeet